HTML

GD Kép és Filmstúdió

Egy kezdő fiatalokból álló filmes csapat blogja.

2010.01.02. 12:01 GD12.C

Újítások / Drogvadászok 3x04 infók

 Újítottunk kicsit az oldalon, s így a jobb oldali dobozokban megnézhetitek részenként is a Drogvadászok-epizódokat, de a tavalyi sikerünk, a Három tesót és a legújabb filmünk, A másfél milliós balhét is.

 

 Ami pedig a Drogvadászok 3x04-et illeti... ugyebár kijött egy kisebb előzetes, de a jövő hét végén jön a hoszabb, közel két perces kis bemutató. Mint láthattátok, forgattunk a HW-ban és nagy valószínűséggel a Drogambulanciára is beengednek minket, szóval igazi rendhagyó rész lesz. A finálét sajnos nem sikerült összehozni külön helyszínre, így az algyői vasútállomás egy elhagyatott területén fogunk forgatni.

 A 3x04 január 19.-ei premierje után két hónapos szünet jön és a következő rész majd csak március elején jelenik meg. De utána szinte havonta jönnek az új részek, egészen a 3x08-as évadzárásig.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr751638997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása