HTML

GD Kép és Filmstúdió

Egy kezdő fiatalokból álló filmes csapat blogja.

2010.01.10. 21:45 GD12.C

Drogvadászok 3x04 és egyéb infók

 

 Először is itt a második előzetes az új részhez, továbbá érkezett két promókép is, egy poszter és egy asztali háttérkép méretben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A sorozattal kapcsolatos hírek:

 A 3x05-től erősen csavarunk egyet a sztorin, ami az előzetesből és majd az epizódból is ki fog derülni, de nem ez lesz majd az a történetszál, amely végül a 3x08-as évadzárásban fog bekövetkezni. Többen kérdezték, meg fog-e halni valaki ebben az évadban, de a válaszom továbbra is az, hogy még magam sem tudom, hogy megválunk-e valakitől.

 Annyi biztosra vált mostanra, hogy a NEGYEDIK évaddal véget ér a sorozat, ami még idén ősszel be fog következni. Ez az epizód a 4x03 lesz és ezzel végérvényesen befejezzük a Drogvadászok-sorozatot, nem lesz ötödik évad sem egyéb kisfilm, hanem új vizekre evezünk majd.

 

 További infók:

 A To fast, two kemping nyár elején fog elkészülni. Egy újabb akció-vígjáték lesz, ám itt most elvetjük a sulykot, de a sztori részleteit majd tavasz közepén ismertetjük.

 Előtte ugyanis egy másik kisfilm készül majd, ami misztikus-thriller lesz. A sztori még nem állt össze teljesen, de a lényeg az, hogy egy kezdő régész srác meghal és a külföldről hazaérkezett féltestvére talál rá a holttestére, s nyomozni kezd. Titkos szekta nyomaira bukkan, stb... Algyőn és környékén lesz felvéve.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr831662364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása