HTML

GD Kép és Filmstúdió

Egy kezdő fiatalokból álló filmes csapat blogja.

2010.05.24. 19:48 GD12.C

Drogvadászok 3x06 /ÉVADZÁRÓRÉSZ/ infók

 Most, hogy kijött a 3x05-ös epizód, egyből lehet is gondolkodni az évadzáró részen, amely július 2.-án érkezik majd. Remélhetőleg elég sokan visszatérnek majd a régi szereplők közül, legalábbis én már elkezdtem felkeresni néhány embert.

 A legnagyobb visszatérő Vékony Viktor lesz várhatóan, aki ha jön, Rózsa Norbival fog vívni egyet, így a harmadik évad végén. Deák Ádám is jön remélhetőleg, ő Adolf (Vári Viktor) oldalán száll szembe a zsarukkal, akik a műholdas fegyver miatt fognak rászállni a németekre. Tamás rendőrtiszt sorsa is kiderül majd (a 3x05 végén történt dolgok...) és Norbi fia is sok szerepet kap majd ebben az epizódban.

 Különleges helyszínek is lesznek, de most nem lesz Volán telep, Dél-Ép raktár és rendőrség épülete, igyekszünk egyszerű, de nagyszerű helyeken forgatni. Sőt, a 4x01 ugyebár Budapesten fog játszódni nagyrészt, szóval spórolnunk is kell arra.

 Az első előzetes június közepén érkezik, addigra megtudjátok, hogy kiket sikerült visszahívni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr902028369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása