HTML

GD Kép és Filmstúdió

Egy kezdő fiatalokból álló filmes csapat blogja.

2010.07.24. 23:49 GD12.C

Új projekt: Fejszés fejszedés

 A Drogvadászok 3x06-os évadzárása ugyan elmaradt, de őszre érkezik a 4x01-es epizód, ami tartalmazza majd az elmaradt jeleneteket. De ez most nem számít, hiszen egy teljesen új projekten kezdtünk dolgozni, amely teljesen el fog térni az eddigi munkáinktól.

 A Három tesó és a Másfél milliós balhé ugyebár vígjátékok voltak, eléggé tetszett a népnek is, de most egy thrillerrel szeretnénk próbálkozni. A sztori az előzetesig (2010. júl. 28.) titok marad, de nem kell hatalmas dologra gondolni. Az eleje vígjáték lesz, utána fog átmenni kicsit durvább részre a történet.

 A szereplőket nagyon nem kell sorolnom, mindenki sejtheti, hogy ki fog majd szerepelni. Új ember egyelőre nincs, de akik eddig kevesebbet szerepeltek például a Drogvadászokban, azok kicsit több szerephez jutnak.

Várható premier: 2010. augusztus 2.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr472173898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása