HTML

GD Kép és Filmstúdió

Egy kezdő fiatalokból álló filmes csapat blogja.

2010.08.01. 16:22 GD12.C

Too fast, two kemping - Hamarosan!

 Elég sokszor került már terítékre ez a projekt. Annyira, hogy gyakorlatilag másfél éve tervezzük leforgatni. A sztori adott, a szereplőkkel voltak problémák, ugyanis a két főszereplő közül az egyik soha nem ért rá, ám most egy cserével megoldottuk a dolgot, így várhatóan nyár vége előtt leforgatjuk majd a filmet.

 A film tehát teljes mértékben vígjáték lenne és két csöves történetét mutatja majd be. Ugyanis a történet szerint hajléktalanok az önkormányzattól kaptak egy bizonyos védelmi zónát, ahol éldegélhetnek, amivel az a probléma, hogy egy olasz maffiavezér kiszemelte, hogy bordélyházat épít oda, de a két csöves miatt ez lehetetlen. Ultimátumot ajánl nekik, hogyha az adott időn belül elvisznek egy csomagot neki, akkor maradhatnak. A csövesek a kempingjeik kormányát megragadva száguldani kezdenek. Közben a nyakukra küld egy ügynököt, aki összeugrassza út közben a két fickót, hogy kinyírják egymást és a bordélyház zöld utat kaphasson...

 További infók hamarosan!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gdfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr262191392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása